Najnovšie recenzie zo sekcie Cyklistické okuliare
neviem sa vyjadriť k produktu, lebo Eshop mi poslal úplne iné okuliare, lacné uvexy, nie fotochromatické - ale zabalené boli v krabici od tých drahých kt. som si objednal.
dokonca aj visačky na nich boli z tých drahých.
našťastie mi vrátili peniaze, hoci mi ponúkali aj tie "správne" okuliare - posielali mi aj fotografie tých kt. som si objednal...ale na fotografiách vyzerali inak ako na uvex stránke, tak som poprosil vrátiť peniaze.
aj prvé okuliare čo mi prišli mali zvláštnu uvex potlač nie ostrú, poškriabané sklá celé od prachu, bez tvrdého puzdra - okuliare kt. som si objednával z číny kedysi chodili v lepšom stave.
Kvalita za primeranú cenu
Kvalitné,prístupná cena.
Viac krát vyskúšané.
Spokojnosť
Toto sú už moje 5. okuliare (ten istý model), dlhodobá spokojnosť, ľahké, ideálne na nosenie aj pri neslnečnom počasí, jemne oranžová farba skiel prináša kontrastný a nerušivý pohľad, ideálne aj na šoférovanie a rôzne športové aktivity.
- možnosť prispôsobenia sa na nos
super pomer vykon a cena
dizajn, odolnost
- Okuliare sedia velmi dobre. Na to, ze su tak velke sedia len na nose a netlacia zbytocne inde na tvari.
- Nepodfukuje vietor ani z boka
- Nedotykaju sa prilby
- Cire sklo kat. 1 v baleni.
- Nahradne nozicky v baleni
- Nezahmlievaju sa
- Nesmykaju sa z nosa ani pri poteni
Doporocujem
- Sedielka na nos a stránice sú z tvrdého plastu bez pogumovania, okuliare sa tak môžu šmyknúť z hlavy pri prudkých pohyboch.
- pekne sedia, videnie prirodzene-kontrasty normalne
- Výborná cena
Výborne sedia , a výborne vyzerajú
Este som vsetky platne nepocul.
to co som si objednal doslo, okuliare su perfektne, to co bolo v popise, tak presne tak funguju.
Pekný vzhľad
- Nehmlia sa tak pri behu ako napríklad Matrix, ktorý je priľahlý takmer po celej tvári.
- Sú trochu širšie ako ich súrodenci Matrix a Breeze
- funkčnosť
- sadli mi
- spracovanie
Zobrazujem 121 - 140 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...5 6 [ 7 ] 8 9...25 Ďalšie »